Trustpilot
Trustpilot
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- & NEM RETUR
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE MED GLS ELLER POST NORD
BESØG OS PÅ MOSEVEJ 9, NÆSTVED OG AFHENT DIN BESTILLING
BRUG FOR HJÆLP: KONTAKT 52501025 ELLER INFO@MYHEAVEN.DK

Retur & gratis ombytning

Retur og reklamation

Du kan returnere varer, som du har købt hos os Myheaven.dk

Du modtager en returlabel med i din bestilling, som er lige til at sætte på pakken, hvis du ønsker at returnere eller ombytte din vare. Der er vedlagt en bestillings seddel, som skal sendes med retur, så vi har dit ordrenummer. På sedlen kan du skrive, hvis varen skal ombyttes til noget andet eller anden størrelse, og det er gratis, at få ombyttet sine varer. Ønsker du pengene retur, fratrækker vi 50kr ved overførsel for retur fragt. 

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

 

Ombytning

Ved ombytning til andre varer, bedes du udfylde den returformular som du modtog med din vare, og oplyse om hvilken vare du i stedet ønsker.

Du betaler selv for forsendelsen retur til butikken (Du kan også komme ind i vores showroom på Mosevej 9, Næstved, for at undgå fragt).

 

Fortrydelsesret

Som kunde har du en fortrydelsesret på 14 dage.

Dvs. du har 14 dage fra du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur.Meddelelsen om fortrydelse skal gives ved info@myheaven.dk, 52501025 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Efter køb oplyser vi dig om din fortrydelsesret på 14 dage på et varigt medium, som oftest en mail, således at du har mulighed for at gemme oplysningerne.

MyHeaven v/Marlene Pedersen sørger for, at du modtager en standard fortrydelsesformular sammen med din bestilling.

Fortrydelsen er dog ikke ugyldig, hvis du vælger at give besked om fortrydelsen på et andet medie.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Dette gælder for: sko. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 60.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Vi bærer bevisbyrden for, hvorvidt der er sket en værdiforringelse af den returnerede vare eller ej, og du betaler for returforsendelsen. Hvis du som forbruger anvender din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi hele beløbet, som du har betalt, inklusiv vores forsendelsesomkostninger m.m. (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Det eneste vi kræver er, at du selv betaler dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamation

Ved reklamation bedes du tage kontakt pr. mail til info@myheaven.dk, hvor du skal sende billede af fejlen og oplyse dit ordrenr, så ser vi om vi

kan hjælpe med ny vare eller reperation, alt efter hvad fejlen er. Og vi kontakter dig, så snart vi ved hvad der skal ske med varen.  

Ved reklamation betaler vi for retur fragten, hvor vi sender en returlabel til den mail din vare er købt på, og så skal du printe label ud og sætte

på varen, som skal være pakket forsvarligt ind og sende til os. 

 

RETURADRESSE

MyHeaven

Mosevej 9

4700 Næstved

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. (mod forudgående aftale.)

Vi modtager IKKE pakker uden omdeling (til pakkeshop), pakker sendt med DAO eller pakker sendt pr. efterkrav.

Vi opfordrer på det kraftigste til at vores kunder bruger vores retur portal til deres retur pakker til os. Du finder linket direkte til returlabel øverst på denne side. 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

 

Kærlig hilsen 

Team MyHeaven