Trustpilot
Trustpilot
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- & NEM RETUR
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE MED GLS ELLER POST NORD
BESØG OS PÅ MOSEVEJ 9, NÆSTVED OG AFHENT DIN BESTILLING
BRUG FOR HJÆLP: KONTAKT 52501025 ELLER INFO@MYHEAVEN.DK

Om Myheaven.dk

Min drøm gik i opfyldelse om min egen butik i 2012.

Jeg startede Myheaven i Ringstedgade i hjertet af Næstved city.

Der åbnede sig en mulighed for at flytte lokale, så i 2019 flyttede jeg butikken Myheaven til Kindhestegade 3B til et lokale på 160 kvm, hvor jeg synes indretningen er blevet flot, enkel og eksklusiv.

Coronaen kom og lavede lidt bump på vejen og derefter en energi krise, så der måtte tænkes i nye baner og tænke på de faste udgifter, så jeg tog beslutningen, at lukke min fysiske butik og flytte til Mosevej 9 4700 Næstved, som er i et kontor lokale hos Scanseason (Gamle DP Danmark) Der har jeg indrettet et hyggeligt showroom, hvor i kan komme forbi og se, mærke og prøve tøjet. Jeg holder også kunde aftener og kan du skaffe 10 veninder, så ring eller skriv til mig på info@myheaven.dk eller 52501025, så finder vi sammen en dato om et hyggeligt arrangement. 

 

Jeg går meget op i, at alle skal føle sig velkommen og vi gør alt for at give jer den bedste service.

Jeg handler ind med hjertet og har mine kunder med i mine tanker, når jeg handler ind til webshoppen hos Myheaven.dk

Jeg går efter basic og fashion styles, som kan mixes på kryds og tværs.

Det vigtigste for mig er, at have mig selv med hele vejen, og glæde mig over den glæde jeg kan give mine kunder hos Myheaven.

Jeg er meget taknemlig over alle de trofaste kunder som støtter op om MyHeaven !

TAK!

Myheaven.dk | Marlene Skrift med Hjerte Myheaven Fashion Shop Næstved

 

 

 

 

Marlene Pedersen

 

Følg os på vores sociale medier – du vil ikke gå glip af det!

Fordi...Kan du li' os? Så Like os!

Facebook: Myheavendk

Instagram: Myheavendk

 

Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af unikke invitationer til events, tilbud og inspiration