Trustpilot
Trustpilot
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,- & NEM RETUR
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE MED GLS ELLER POST NORD
BESØG OS PÅ MOSEVEJ 9, NÆSTVED OG AFHENT DIN BESTILLING
BRUG FOR HJÆLP: KONTAKT 52501025 ELLER INFO@MYHEAVEN.DK

Kundeklub

Sig hej til MyHeaven.dk og få 10% rabat på dit første køb


Velkommen til MyHeaven.dk, hvor det at shoppe mode er en guddommelig oplevelse. Meld dig ind i vores kundeklub og få 10% rabat på dit første køb (Bemærk: Gælder dog ikke ved i forvejen nedsatte varer) og adgang til eksklusive medlemsfordele.


Bliv VIP-medlem: Bliv medlem af vores kundeklub og få eksklusive fordele, som du ikke finder andre steder. Få 10 % rabat på dit første køb, og hold dig opdateret om vores nyeste produkter og events.

 

Shop online: Shop vores udvalg af de bedste modebrands online, og drag fordel af vores hurtige levering. Få din ordre sendt til din dør på ingen tid, så du kan se godt ud og føle dig godt tilpas.


 Nyd godt af medlemsfordele: Få adgang til eksklusive tilbud efter først-til-mølle-princippet. Derudover kan du deltage i særlige arrangementer, modeshows og venindeaftener for at få det endnu sjovere. Vi lover ikke at spamme dig bagefter.


Personlig service: Nyd en personlig shoppingoplevelse, og få hjælp fra vores team af modeeksperter. De hjælper dig med at finde den rigtige stil og størrelse til dig - uanset hvad du er på udkig efter. 

 

Kundeklubben på webshoppen

Alt du skal gøre er at oprette en bruger på Myheaven.dk og bliv automatisk medlem af vores kundeklub.

Som medlem af kundeklubben kan du let danne dig et overblik over din ordrehistorik, genbestille tidligere ordrer, se produktanmeldelser, se dine meste købte varer eller din egen personlige ønskeliste.

Få SMS-advisering med trackingnummer via mobil, tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilbuddene sendes via SMS og via e-mail.